10 различни идеи за подаръци

Здравейте приятели, пак съм аз, Ели :)))

Днес реших да ви споделя 10, доста различни, една от друга – идеи за подаръци. Мисля че и десетте са подходящи  за всеки един ваш любим човек.

Някои от тях могат да ви се сторят много банални и не толкова бляскави, но мога да гарантирам, че в точно време и на точния човек, тези подаръци биха донесли много радост  на празнуващия и удовлетворение на подаряващия. Моята първа идея е много простичка.

  • 1. Рамка за снимка (със снимка в нея естествено) и най-добре да е ваша – обща, с човека, който има празник. Сладък подарък, който остава мил спомен. Можете да използвате тази идея за подарък на половинка ви, на най-добра  ви приятелка, на родителите ви.
  • 2. Втората ми идея е цял албум със снимки. Естествено, отново общи на вас и този, който има празник. Това са много мили спомени събрани на едно място. Вярно по един “остарял” начин – на хартия, която може да бъде докосната и да докосне  сърцето.
  • 3. Да, знам. Третата ми идея за подарък, не е толкова лесно осъществима за човек на който не му се отдава писането… но ако сте такава „поетична” душа, защо пък да не преобразите любовта си към любим човек в стих. Това е ценен спомен и подарък, толкова много да обичаш някого, че да искаш да запаметиш тази любов с думи (завинаги).

Тези първи три идеи, съм изпробвала и мисля, че съм зарадвала любимите си хора с тях ( дано и те така си да мислят :).

  • 4. Следващата ми четвърта идея е книга от любим автор или любима поредица. Когато обичате някого, вие знаете какво четиво би го зарадвало и от кой автор. Така съвсем спокойно можете да го изненадате с любима книга и мило послание (Ценно нали?).
  • 5. Следващата ми – пета идея е за тези от вас, който имат кулинарен талант или по точно казано, ги бива в приготвянето на сладкиши. Какво по-хубаво от това с двете си ръце да направиш нещо вкусно с много любов, като например една домашна торта! А пък ако не ви се отдава сами да направите торта – сладкарниците са насреща. Щом знаете, че човека, който има празник би се зарадвал на този сладък подарък – ами подарете му го!
  • 6. Така, преминаваме към една по-рационална идея. Ако не сте сигурни с какво точно да изненадате любимият човек или просто нямата достатъчно време, може да му вземете една gift карта за магазин, в който обича да пазарува. Няма как да сгрешите с този подарък и няма как да не се хареса от празнуващия (нали сам си го избира).

Идеи 4 и 5 отново са изпитани от мен самата, направени за скъпи на сърцето ми хора. И съм получавала gift карта като подарък (шестата идея), доста добре си я използвах!

  • 7. Следващата ми идея е много простичка – ръчно направена картичка (Обичах да ги правя когато бях по-малка. Правила съм доста картички за любимите ми хора, щом имате картичка от мен, ами значи многооо ви обичам! Ако пък нямата картичка, не че не ви обичам много, просто съм пораснала… ;).

От по – голямо значение е какво ще напишете в самата картичка, когато нещо е направено с любов, то личи!

  • 8. Следващото ми, осмо предложение за подарък, спада към по-рационалните. Можете да зарадвате вашите любими хора с резервация за почивка. Разбира се, няма да ги изпращате в Дубай, но един уикенд в Еленския балкан, защо пък не?!
  • 9. Предпоследната ми – девета идея за подарък, би била подходяща за хората на изкуството, като им изберете билети за театър (кино). За по екстремните натури, пък може да им подарите ваучер за скок с бънджи, летене със самолет или нещо по-безопасно като например яздене на кон 🙂 Когато обичате някого, вие знаете за какво той си мечтае и кое нещо би го направило щастлив!
  • 10. Последната ми – десета идея е ПАРТИ (изненада). На една място да съберете всички приятели и близки на този, който има празник, за да го изненадате и да му покажете колко много го обичате и колко ви е ценен! Различни хора сме, за това и партитата – изненада са различни, според човекът за когото са. Ако можете да го направите без празнуващия, да заподозре каквото и да било… изненадата наистина ще е пълна, както и сърцето му ще е пълно с любов. (Така изненада ми направиха за двадесет и четвъртия ми рожден ден благодаря ви отново!

От значение не са големите подаръци и лъскавите опаковки, а времето, което сте отделили и усилията, който сте положили, за да зарадвате вашите близки.

Покажете на любимите си хора, че ги обичате, направете го безкомпромисно и явно, нека никога да не забравят, че заемат важно място в сърцето ви! Най-големият подарък за тях е любовта, която им давате!

Усмихнете се!

Щастието е някъде около вас!

Елица хохо и мечка 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *