Къде е щастието?

Здравейте!

Аз съм Елица! Много ми е приятно! Сега се усмихвам, ето толкова широко.. : )))) Защото искам да се запознаем от цяла вечност! Аз съм Ели и много обичам разговорите с приятели. И доста се чудих как точно да започна първият си пост, реших  че само с чудене няма да стане и започнах да пиша.   Щом страничката ми е за щастието, май трябва с него да започна…

Всички го търсят това щастие, а то само се крие и бяга, като добре обучен маратонец… ама ние си го гоним и така… до края на света.

 А пък то – щастието не е само едно. Много са, но трябвааа (как не я обичам тази думичка – трябва) да спрем, да се позавъртим наляво надясно и ето го… Все ще го открием някъде, в нещо и в  някого.

     Такааа.. аз съм Ели имам две щури дъщери и един страхотен мъж и търся щастието под дърво и камък, представяте ли си, а то е в ръцете ми всеки ден.

То е – любимият човек да те целуне, да ти каже, че си много красива, то е в прегръдките рано сутрин (защото на някой малък мушморок му е студено). Щастие е, това същото мъниче, да те целуне безброй пъти преди да тръгнеш на работа.

То е в това да имаш страхотен брат (или сестра:).

То – щастието е в това да прочетеш на детето си „Оле затвори очички” и малкото човече  да ти каже, че е било вълшебно. То е в това с децата си да късате глухарчета…

Щастието е да отидеш на страхотна постановка и да се смееш цяла вечер. То е да бъдеш на концерт на „Сигнал” с най-добрата си приятелка.

“ТО” е – да сте заедно всеки един ден( с най-любимите ти същества). То е в шоколада, в хубавата книга, в усмивката, в подадената с доброта ръка.

        Щастието е в нас и ако го показваме, по-често – ще го намираме по-често! Щастието сме ние…. Самите!

                                            Усмихнете се!

                             Щастието е някъде около вас!

                                  Елица хохо  и мечка! 😉 🙂

2 thoughts on “Къде е щастието?”

  1. Обичам те с цялото си сърце и радвам, че те имам в живота си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *